Betjent åbningstid i dag:

Biblioteket holder sommerferie fra den 1. juli

Biblioteket på campus Esbjerg, Haderslev og Aabenraa er ubemandet i perioden 1. juli til og med 31. juli.

Biblioteket på campus Kolding er lukket fra 1. juli til og med 5. august grundet flytning.

UC SYD biblioteket ønsker alle en rigtigt god sommer.

Hvordan refererer man til iBøger og ebøger?

UC SYDs guide til referencer er nu opdateret, så du nemt kan lave referencer til iBøger (f.eks. fra Studybox) og ebøger.
Se UC SYD's guide til referencer her.

 

Book1Bibliotekar - online

Husk at det er muligt at booke en bibliotekar til en onlinevejledning.

Du kan booke os her.

Forskningsdatabasen er lukket - men genopstår som Danmark Forskningsportal

Forskningsdatabasen er lukket pr. 1. januar 2021. Det er derfor ikke længere muligt at søge samlet i de danske forskningsinstitutioners databaser.

Den nye løsning, Danmarks Forskningsportal, forventes etableret primo 2022. Databasen kan findes på dette link: Danmarks Forskningsportal

Biblioteksflytteri i juli måned

Vi skal have pakke biblioteket i Kolding ned, så det kan flyttes til ny campus i juli. Desuden skal materialerne der bruges på de uddannelser der overflyttes til Kolding, overføres dertil. Det betyder at:


20.- 30. juni 2022                   

  • Biblioteket i Kolding er i perioden ubemandet, men man kan få hjælp fra de andre UC SYD biblioteker, se vores hjemmeside.
  • Samlingen i Kolding vil ikke være tilgængelig under nedpakning og flytning. Men det vil være muligt at låne materialer fra de andre UC SYD biblioteker ved at reservere. Reservationer, hvor det kun er Kolding der har materialet, vil først blive effektueret når biblioteket genåbner.
  • Hylden med reservationer og selvbetjeningsautomaten bliver stående til og med 30. juni, så det er muligt at afhente reservationer. Det vil også stadig være muligt at aflevere lånte materialer.
  • Bestilling af artikler og andet materiale fra andre biblioteker er stadig muligt.
  • Book1Bibliotekar varetages online af bibliotekarerne på de andre UC SYD Biblioteker.
  • Materialer som biblioteket i Haderslev har anskaffet til uddannelserne Lyddesign og Grafisk kommunikation pakkes ned og vil først være tilgængelig igen efter flytningen.


1. juli – 5. august 2022

  • Biblioteket i Kolding er helt lukket og utilgængeligt.
     

8. august 2022

  • Biblioteket i Kolding genåbner på den nye campus og samlingen er igen tilgængelig for udlån. Derudover garanterer vi ikke at alt fungerer fra starten, men vi vil gøre, hvad vi kan for hurtigst muligt at være fuldt kørende igen.

Har du glemt din pinkode? 

Så log in med WAYF-adgang på bibliotekets hjemmeside og lav en ny 4 cifret pinkode, til når du skal låne på biblioteket.